donderdag 4 maart 2010

Hoe moet je daar nou mee omgaan?

Ik heb me vaak afgevraagd of je nou op zo'n blog alles moet vertellen. Er gebeuren net zoals bij anderen leuke dingen, bizarre dingen en soms ook trieste dingen in mijn leven.En als ze belangrijk genoeg zijn komen ze uiteindelijk wel op je blog terecht.
Gisteren kreeg ik te horen dat ik een kwaadaardige tumor heb in mijn slokdarm. Daar ia natuurlijk wel het één het ander aan voorafgegaan. Ik kon niet goed eten de laatste weken en daardoor ben ik behoorlijk vermagerd. En toen ik uiteindelijk naar de huisarts ging en bijna direct in een mallemolen terechtkwam van spoedafspraken had ik ook wel het idee dat ze vermoedden dat het ernstig was.
Volgende week krijg ik een stent, dat is een metalen buisje dat de tumor opzij duwt zodat ik weer redelijk normaal kan eten. Op dit moment leef ik van Nutridrink (astronautenvoeding) en soep.
Onze nationale cup of soup fabrikant heeft er een goede klant bijgekregen, broccoli-crème en bospaddestoelen vind ik het lekkerst. Ik voeg daar dan nog een flinke dot room aan toe want dat mag allemaal en alles wordt opgeschreven. Calorieën tellen om te voorkomen dat ik nog meer afval.
Verder is er niet veel veranderd. Nou ja, er gaat wel iets veranderen. Dat valt hier te lezen Ik kijk net zoals bijna elke avond naar het journaal, Nova en P&W. Op de BBC kijk ik naar Masterchef en ik geniet er net zo van als vorig jaar. Ik voel me ook niet ziek.
Ik ga gewoon alleen nog doen wat ik leuk vind.
Dat zouden meer mensen moeten doen

2 opmerkingen:

Berend Quest zei

Geen zinnig woord wil mij te binnen schieten.
Gelukkig wordt dat niet verwacht.
'ominglo', is de woordverificatie.
Zelf hoopte ik op 'kracht'.

Ik wens je beterschap Hadriana.

Anoniem zei

Ik was al een tijdje niet meer langsgeweest op je blogje, en schrok me zopas een aap!
Dju toch, ik wens je heel veel sterkte en moed toe!