maandag 15 oktober 2007

Edward Burtynsky


In de VARA gids stond een stukje over Edward Burtynsky, een Canadese fotograaf die met zijn foto's een beeld geeft van het resultaat van industriele vervuiling in de wereld.
Een bezoekje aan zijn website is meer dan de moeite waard.
Edward Burtynsky

1 opmerking:

Ben Hoogeboom zei

Hallo Hadriana,
Via Burtynski kwam ik op Glenn Baxter. En zo kunnen we een prachtige kunstcollectie verzamelen. Bovendien kunnen we elkaar op een leuke manier verrassen. Als jij er ook zin in hebt, natuurlijk.
Dus jij bent nu. Glenn Baxter hebben we, en we hebben maar één regel: een andere kunstenaar kiezen uit de galeries/musea waarin de vorige kunstenaar exposeerde.
Ik heb gisteren verder niet met je gemaild, omdat ik te druk was met mailen met Marja. Ik heb stevige kritiek op haar website: die vind ik te statisch, te formeel. Niet qua tekst, maar qua opmaak. Ik vind tekst en opmaak met elkaar in tegenspraak. Dus ik heb haar wat ideeën gegeven over hoe het anders kan. Ik had gisteravond mijn ideeën over haar website al op mijn blog geschreven, maar Blogger werkte niet en het stukje verdween dus.
Verder zit ik de hele dag te genieten van het snooker. Daarom dus.
Mijn bloed is veel te dik, bleek gisterochtend bij het bloedprikken. Ik slik acenocoumarol, een bloedverdunner. Komt er gistermiddag tegen vijven een alarmbelletje: meneer, u moet vandaag nog gauw even naar de apotheek voor een ander middeltje! Ik dus meteen naar de apotheek, hadden ze een ander middeltje voor me, voor één dag. Ligt er vanochtend een brief van de Trombosedienst voor me in de bus: ik moet de komende twee weken om de andere dag komen bloedprikken, want dan kunnen ze het in de gaten houden. En nee, meneer, het ligt niet aan u dat u plotseling dik bloed hebt. Dat kan gewoon gebeuren.
Je hoort mij nooit klagen over de gezondheidszorg in Nederland.