vrijdag 25 juli 2008

Contactadvertentie

Briefwisseling tussen E.H. en mij.

Ernstige man, 31 jaar, 1.91 m, kaal, snor, verder geen beharing, bril, werkzaam in de boter- en zeepsfeer, geen culturele belangstelling, zoekt kalme vrouw die zijn huishouden wil runnen.

3 x raden. Unilever? Goed inkomen? Beschouw uw huishouden als gerund, mits op bepaalde plaatsen het haar mag teruggroeien. De naam is Carla Scheenbeen

Dag juffrouw,
Juist met het oog op de hygiëne (boter en zeep!) heb ik zes jaar geleden besloten mijn lichaam te harsen. Haargroei is daardoor helaas onmogelijk. Maar u kunt zo aan de gang in mijn ruime woning, juffrouw, ik zal u Carla noemen. Carla was ook de naam van mijn vorige liefde, en ik ben een standvastig man.
Uw Hendrik.

Dag Hendrik,

Ik begrijp dan niet helemaal wat precies uw werkzaamheden zijn in de boter en zeep.
Ik kan me voorstellen dat u boter op uw hoofd heeft maar op andere plaatsen?????
Daar vind ik eigenlijk zeep meer geschikt. Misschien kunt u uitleggen wat uw werkzaamheden precies zijn? Ik wil niet het risico lopen dat ik in de gang uitglijd over een pakje boter of een nat stuk zeep.
Uw Carla

Dag Carla,
Ik ben niet werkzaam bij Unilever maar bij het Westschouwenduivelandse Zebo BV, waar wij de natuurlijke zepen en boters fabriceren. Ik ben daar uitvoerder en heb twee (2) man onder mij werken, plus natuurlijk een hele machinerie, dat kunt u zich wel voorstellen. U kunt zich de drukte ook wel voorstellen die een dergelijke moeilijke functie met zich meebrengt. De enorme verantwoordelijkheid die alleen al gemoeid is bij het onderscheiden van de verschillende ingrediënten voor a) de boter en b) de zeep, maakt dat ik GEEN culturele bemoeienissen kan hebben. Ik zou dus vooral willen, Carla, dat je een kalme vrouw bent, die mijn huishouding op orde houdt, zonder mij daarbij te storen.
Je Hendrik.

Dag Hendrik,
Ik ben een heel kalme vrouw, ik spreek weinig en ik beweeg heel rustig op mijn pantoffeltjes door het huis. Ik ben ook heel mager dus ik ben voorbij voodat u er erg in hebt.
Maar wat stelt u tegenover mijn niet opdringerige aanwezigheid. Om het duidelijk te formuleren, what's in it for me?
Carla

Dag lieve Carla,
Je lijkt me wel de vrouw die ik nodig heb, ja! Want met mijn drukke werkzaamheden bij Zebo BV (waarvoor ik ooit nog eens een lintje hoop te krijgen!) is het heel belangrijk dat er zo'n vrouw achter de man staat. Wat is er voor u allemaal te behalen? Wel, ten eerste zijn de zeep en de boter natuurlijk gratis! Dat scheelt alvast in de dagelijkse boodschapskosten. Verder heeft u, uiteraard, behoefte aan mijn liefde. Welnu: u hoeft er niet aan te twijfelen, die heeft u! Dus deze dingen: kalmte van uw zijde, en van mijn zijde de compleet gratis verkrijgbare zeep en boter, én, ook gratis, mijn liefde. Wel zou het handig zijn als ook uw lichaamsbeharing een niet te onstuimig karakter zou hebben, maar daar doet u vanzelf wel uw best voor.
Uw Hendrik.

Dag Hendrik, mijn lieve zeepzieder,
Toen ik vroeg wat je tegenover mijn kalme en rustige aanwezigheid zou stellen dacht ik niet zozeer aan materiele zaken, zoals daar zijn zeep en boter.maar meer aan zaken die mijn geestelijk en lichamelijk welzijn kunnen bevorderen.
Dat je liefde gratis is, is niet meer dan logisch daar ik denk dat je van mij ook gratis liefde verwacht.
V.w.b. de lichaamsbeharing, alle beharing die er is zal zorgvuldig verwijderd worden met utzondering van mijn hoofdhaar, dat moet echt blijven al was het maar om mijn delicate hersenen wat bescherming te geven.

Je Carla

Lieve zeepziedster,
En nu komen we op het punt van de seksualiteit. Wat u daarvan zou mogen verwachten, met een zo drukke boter- en zeepfunctionaris. Want dat zou u wel willen weten, nietwaar? Welnu! Desnoods houdt u uw pantoffeltjes aan, dat scheelt mij niets. U komt in mijn keurige slaapkamer, zachtjes. U ziet mij liggen, onder de dekens. Geen probleem. U opent de dekens. U ziet mij dus in zijn geheel liggen, even. U gaat onder de dekens liggen, waardoor het geheel weer een cleane orde is. We liggen nu naast elkaar en we weten: NU gaat het gebeuren. NU. Geen twijfel mogelijk. Ik denk nog even aan de boter- en zeepmachinerie en aan de boter- en zeepmedewerkers die we hebben bij Zebo BV. Uiteraard denk ik daaraan, want u moet weten dat ik daar een enorm verantwoordelijke positie in bekleed, in het geheel. Op dat moment keert u zich naar mij toe. En u kust mij voorzichtig op de mond. Of op de wangen, dat is ook toegestaan. Dan volgt de begrijpelijke reflex mijnerzijds van de quu toto demandreville gazastrook veilig.-
Uw Hendrik.

Jaja, Hendrik de boterman,

Ik ben inderdaad heel benieuwd naar wat ik van uw liefde en in het bijzonder van de sexualiteit zou mogen verwachten.
Het lijkt erop dat u van mij dezelfde kalmte en rust in bed verwacht als in het dagelijke huishoudleven.alleen ligt het bij mij ietsje anders. Ik ben in bed helemaal niet kalm maar zeer gepassioneerd en wild. De energie die ik overdag besteed aan het kam en rustig blijven komt er 'snachts uit . Stille wateren diepe gronden Hendrik.
Pantoffeltjes aanhouden is er bij mij niet bij, die vliegen als eerste door de slaapkamer, gevolgd door mijn jasschort waaronder ik stiekem verleidelijke lingerie draag. En dan is een voorzichtige kus op uw wang of mond er niet bij hoor Hendrik. Werken zal je!

Dag zeer lieve Carla, Ahum. Je verrast me, wat meestal niet gebruikelijk is, voor een boter- en zeepspecialist zoals ik. Je denkt dat je in mijn aanwezigheid wild kan zijn. Wel. Ik sta hier beduusd van. Perplex. Wij hebben zo'n rustige dag achter de rug, en dan ga jij wild doen. Verleidelijke lingerie, zeg je. Ik zou het me niet kunnen voorstellen, die verleidelijkheid. Ik vind, doe gewoon je broekje aan: dat lijkt mij ruimschoots voldoende lingerie. Tenminste, zo vinden wij dat in het Westschouwenduivelandse.
Je Hendrik (nog steeds even verliefd, hoor!).

Ach lieve boter en zeep Hendrik,
Misschien wordt het tijd dat je wat minder Westschouwenduivelands wordt en wat meer met beide voeten in de echte wereld staat.
Een verleidelijk slipje is toch een leukere verpakking dat zo'n gewoon broekje, en dat geldt ook voor een behaatje met kant en frutsels.
Je moet je gewoon wat meer overgeven aan je gevoelens en wat minder denken aan boter en zeep. Dat is je werk Hendrik. buiten je werk moet je genieten van de kleine genoegens die het leven je te bieden heeft.
Boter en zeep? Geweldig maar niet in bed.
Liefs
Carla (ook verliefd)

Lieve Carla.
Dat is misschien wel waar, maar je moet ook niet vergeten dat onze zeep- en botermerken onder grote internationale druk staan! Een extra verantwoordelijkheid dus, dat zul je wel begrijpen. Temeer daar, maar we hadden het over de seksualiteit. De seksualiteit. Dat is het probleem. Zeep en boter. Boter en zeep. De gezondheidszorg. Internationale problemen. De trotse dollar. Pardon. Als jij - in verleidelijke kleding - mij zou, nou ja, verleiden tot, laat ons zeggen, wederzijds verleidelijk gedrag. Laat ons zeggen! En ook nog wild, irrationeel gedrag! Afkeurenswaardig, maar goed. Dan zou ik evengoed, ik weet niet hoe de computer dit weergeeft, quu toto mandreville gazastrook veilig. Dat begrijp je wel, lieve Carla, vrouw van mijn leven, vrouw van mijn huishouden, kalme vrouw (alsjeblieft!) die mijn leven bestiert!
Je liefhebbende Hendrik.

Lieve Hendrik,

Ik beloof je dat mijn wildheid zich zou beperken tot de slaapkamer en het zou best kunnen dat je gewoon opgewonden raakt als je mijn pantoffeltjes door de lucht ziet vliegen, gevolgd door mijn jasschort en je ziet een verleidelijke vrouw in mooie lingerie dan is dat toch heerlijk en speels en een leuk contrast met zeep en boter?
En ik weet zeker dat als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de afkeurenswaardige wilde uitspattingen dat je je verantwoordelijke taak nog beter kunt uitoefenen.

Liefs
Carla


Dag Carla-lief, Een leuk contrast met zeep en boter, zeg je. Maar dan kun je toch beter stil gaan liggen, want dat is het contrast met die ziedende zeep- en boterwereld, waarin ik dag in dag uit verkeer. En waarin ik graag verkeer, laat ik daar duidelijk over zijn. Graag. Dus. Ik vraag het je nogmaals. Kun jij. Als het je normaal gevraagd wordt. Zoals nu. Gewoon. Normaal stil liggen. Als je dat niet kunt, dan zijn wij niet voor elkaar geschapen.
Je (nog wel verliefde, maar...)
Hendrik.

Geen opmerkingen: